请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
微信公众号cnieedu_100

咨询热线

9:00-18:00    全年无休

单独招生英语单项选择专题练习50题

2018-9-19 15:48 753 0
简介
 1. Ann is so careful that she always goes over her exercises to _______________there are no mistakes.   A. look for B. make sure C. find out D. think about   2. --- Which of the two English dict ...

 1. Ann is so careful that she always goes over her exercises to _______________there are no mistakes.

  A. look for  B. make sure  C. find out  D. think about

  2. --- Which of the two English dictionaries will you buy?

  --- I'll buy _________ of them, so I can give one to my friend, Hellen.

  A. either  B. neither  C. all  D. both

  3. He __________ two thousand trees since 1985.

  A. plants  B. planted  C. will plant  D. has planted

  4. ___________ you free last night?

  A. Were  B. Was  C. Are  D. Do

  5. --- Dad, when will you be free? You agreed to go to the seaside with me four days ago.

  --- I am sorry, Jean. But I think I will have a _____________holiday soon.

  A. four-days  B. four-day  C. four days  D. four day

  6. In the bookshop, a reader asked the shopkeeper ____________Who Moved My Cheese was an interesting book.

  A. that  B. how  C. what  D. if

  7. ___________comes from cows.

  A. Wool  B. Chicken  C. Pork  D. Milk

  8. Which of the following does paper burn in?

  A. CO2  B. N2  C. O2  D. He

  9. Today, the forests have almost gone. People must ___________down too many trees.

  A. stop to cut            B. stop from cutting

  C. be stopped to cut       D. be stopped from cutting

 10. --- You must come back every month.

  --- Yes, I __________________.

  A. will  B. must  C. should   D. can

  11. The doctor did what he could _________________that child.

  A. save  B. to save  C. saved  D. saving

  12. --- Can you guess if they _____________to play basketball with us?

  --- I think they'll come if they _______________tree.

  A. come; are         B. will come; will be

  C. will come; are     D. come; will be

  13. I will tell you how to get to the place; you'd better _____________it __________.

  A. try; on  B. get; off  C. take; down  D. pick; up

  14. --- Ann has gone to Shanghai.

  --- So _____________her parents.

  A. do    B. had    C. did   D. have

  15. --- How long can I ______________these books?

  ---Two weeks.

  A. borrow  B. lend  C. keep    D. buy

16. It takes us _________hour or more to go to my hometown by ________train.

  A. an; a  B. a; an  C. an; 不填  D. a; 不填

  17. Lucy tried her best to find a good job in the city, but she had no _________.

  A. trouble  B. idea  C. luck  D. time

  18. There are three _______________students in the school.

  A. thousands  B. thousands of  C. thousand of  D. thousand

 19. I have to speak to my grandpa loudly because there's ___________with his ears.

  A. wrong something      B. something wrong

  C. anything wrong       D. nothing wrong

  20.--- I've had enough bread. Would you like_____________?

  --- No thanks.

  A. a few more  B. one more  C. another more  D. some more

  21. I'm old enough to wash _________clothes by myself. You can just wash ______.

  A. my, your  B. mine, yours  C. my, yours  D. your, my

  22. The father wished the twins to be doctors, but __________of them liked to study medicine.

  A. both  B. neither  C. either  D. none

  23. Now Helen works ______________than before.

  A. more carefully   B. more careful  C. much careful  D. much carefully

  24. We are doing much better __________English ________our teacher's help.

  A. in, at  B. at, in  C. in, with  D. with, with

  25. If you like the chicken, you may have as_____________as you can.

  A. much  B. many  C. more  D. little

  26. --- Mum, Bill is coming to dinner this evening.

  --- OK. Let's give him _____________to eat.

  A. something different  B. different anything

  C. anything different   D. different something

  27. The letter is ___________in French. I cannot read it.

  A. writing  B. written  C. wrote  D. writes

 28. --- Your spoken English is much better.

  --- Thank you. My teacher often asks us ___________English as __________as possible.

  A. to speak, many  B. not to speak, much

  C. to speak, much  D. not to speak, more

  29. It's getting dark. Please ______________the light.

  A. turn off  B. turn on  C. turn down  D. turn up

  30. Martin is good at fishing, ________________?

  A. is he  B. does he  C. isn't he  D. doesn't he

  31. -- Do you know him well?

  --- Sure. We _____________friends since ten years ago.

  A. were  B. have been  C. have become  D. have made

  32. Cars and buses ___________stop when the traffic lights turn red.

  A. can  B. need  C. may  D. must

  33. John fell asleep _____________he was listening to the music.

  A. after  B. before  C. while  D. as soon as

34. --- May I speak to John?

  --- Sorry, he ____________Japan. But he _________in two days.

  A. has been to, will come back    B. has gone to, will be back

  C. has been in, would come back  D. has gone to, won't cone back

  35. --- Do you know __________________?

  --- They moved here soon after their son was born.

  A. when would the Greens move here  B. when the Greens moved here

  C. the Greens would move here       D. when the Greens would move here

  36. Your bedroom is very big, but ___________is rather small.

 A. she  B. Jane  C. her  D. hers

  37. _____________book on the desk is___________ useful one.

  A.The; an  B.A; a  C.The; a  D.The; /

  38. --- When was our Party founded?

  --- It was founded _________________.

  A.on October 1,1949       B.in May, 1922

  C.on July 1,1921          D.in August, 1927

  39. This maths problem is____________ and I can do it_____________ .

  A.easy; easily  B.easily; easily  C.easy; easy  D.easily; easy

  40. --- They are thirsty. Will you please give them_____________ ?

  --- Certainly.

  A.some bottles of waters  B.some bottles of water

  C.some bottle of water   D.some bottle of waters

  41. There is still a little orange here, but_____________ people want to drink it.

  A.little  B.a little  C.few  D.a few

  42. Mr. Yu gave some new words to Lucy and asked her to_____________ on the blackboard.

  A.write it down   B.write them down

  C.write down it   D.write down them

  43. --- Must I finish my homework now?

  --- No, you__________ .You may have a rest first.

  A.mustn't  B.can't  C.may not  D.needn't

  44. --- When did you go to bed last night?

 --- I didn't go bed  ____________my father got home.

  A.until  B.while  C.after  D.when

  45. --- Does you sister remember to return the library book today?

  --- Oh, yes. Thank you. She's_______________ it for two weeks.

  A.kept  B.had  C.borrowed  D.keeping

  46. The teacher told Xiao Ming_______________ late for school again.

  A.not to be  B.not be   C.don't be  D.not to

47. Could you tell me__________________ ?

  A.where does Li Lei work  B.where did Li Lei work

  C.where Li Lei works     D.where Li Lei worked

  48. --- Jone could swim when she was only four years old.

  --- ______________clever the girl was!

  A.How  B.What a  C.What  D.How a

  49. --- Where's Tom now?

  --- He________________ the post office.

  A.has been to B.has gone to  C.went to  D.goes to

  50. --- Hi, Kate. We're going to help Grandma Li with her housework this Saturday afternoon

  --- _________________________.

  A.So I am  B.So do I  C.So I do  D.So am I

 


 

 

 【练习答案】

  1.B 2.D 3.D 4.A 5.B 6.D 7.D 8.C 9.D 10.A 11.B 12.C 13.C 14.D 15.C 16.C 17.C 18.D 19.B 20.D 21.C 22.B 23.A 24.C 25.B 26.A 27.B 28.C 29.B 30.C 31.B 32.D 33. C 34.B35.A 36.D 37.C 38.C 39.A 40.B 41.C 42.B 43.D 44.A 45.A 46.A 47.C 48.A 49.B 50.D

收藏 邀请

鲜花

握手

雷人

路过

鸡蛋

  免费求学咨询 /留下您的问题稍后会有专业老师和您联系!/

学生姓名

意向专业

学生电话

意向学校

就读学校

QQ号码

备注
 
 

精彩阅读

广告位

  • 要点汇集 精准阅读
  • 海量院校 对比筛选
  • 个性需求 自主定制
  • 贴心服务 只为考生
  • 隐私保护 杜绝骚扰
客服热线

0531-58186123

(周一至周五9:00-18:00)

Email: KF@cnieedu.com

新闻头条

微信公众号

Powered by Discuz! X3.4© 2001-2018 Comsenz Inc.  单独招生教育网 版权所有   鲁ICP备16007747号-2

Archiver-手机版-小黑屋- 单独招生教育网